Eenheid & verbinding

Op vrijdag 21 juni jl. gaf ik een yogales op het Schouwburgplein. Deze les stond in het teken van Wereld Yoga Dag. Tijdens de les gaf ik oefeningen uit verschillende yogastromingen. Van de Egyptische zonnegroet, tot oefeningen vanuit de Hatha en de Yin yoga. Voor de eind-ontspanning schreef ik een meditatie gericht op verbinding. Verbinding met jezelf en de verbinding met iedereen die op 21 juni yoga deed. Want verbinding dát is precies waar yoga voor staat.

Op naar 18 augustus!

Kon je er 21 juni niet bij zijn of smaakte die les naar meer? Op zondag 18 augustus a.s. geef ik weer een les op het Schouwburgplein. Van 11:00 uur tot 12:00 uur staat de les in het teken van hartopeners. Hatha yoga met aandacht voor het hart. Dit belooft ook weer een fijne les te worden. Ik zie je graag zondag 18 augustus op de mat!