Tsja…deze vraag heb ik mezelf al meerdere malen gesteld de laatste twee weken. Mijn website, wanneer is die goed genoeg? Als ik alle thema’s van WordPress een keer heb uitgeprobeerd? Of als ik de teksten voor de tiende keer lees en redigeer? Of misschien als ik zeker weet dat de foto’s allemaal echt echt leuk en goed zijn? Of…of…of…?

Eén van de eerste lessen die ik als ZZP’er geleerd heb is dat iets nooit 100% af is. En dat voor iemand die het liefst dingen 150% af of goed wil hebben, staat hier een uitdaging voor mijn neus. Elke keer verzon ik wel een smoes waardoor ik het live zetten van mijn website nog wel even kon uitstellen. Bijvoorbeeld: ik wil nog even die ene tekst lezen, of als ik nou dat of dat nog aanpas misschien is mijn site dan nóg mooier…Lang leve de wereld van de keuzes en mogelijkheden. NOT!

Vandaag, enkele minuten geleden inmiddels, was het zo ver! Ik heb op dé knop gedrukt. De zogenaamde tijdelijke modus uitgeschakeld en hoppa!, ik ben live, online, begeef me op de digitale snelweg. Dat waar ik al een tijd van droom, heb ik gerealiseerd. Ondernemersplan, KvK-inschrijving, BTW-aangifte (oké…daar droomde ik misschien niet van ;-)), mijn eigen kaartjes ontworpen, een logo. Alles erop en eraan. Let the games begin!