In India kennen ze tientallen zo niet honderden feestdagen. Makar Sankranti is er daar één van. Jaarlijks wordt in India en Nepal op 14 januari dit feest gevierd. Wat vieren ze dan? De terugkeer van de zon, de terugkeer naar het licht. Langzaam worden de dagen langer en wordt het weer wat langer licht. De zon komt dan in het sterrenbeeld Steenbok te staan. Op deze dag zijn dag en nacht even lang.

Een prachtige symboliek, vind ik, langzaam kruipen we wat weg van de winter, de dagen kunnen nog koud zijn, maar de zon doet zijn best en laat steeds vaker wat langer iets van zichzelf zien. In India vieren ze het feest met het oplaten van kleurrijke vliegers.

Om dit festival een klein beetje mee te vieren, bied ik een mooie korting op mijn privélessen. Boek je voor 14 januari een privéles dan betaal je de helft van de prijs (30 euro in plaats van 60). En onder de aanmeldingen voor een privéles verloot ik één gratis les van anderhalf uur.

Breng licht en kleur in dit nieuwe jaar en trakteer jezelf op een fijne yogales, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ik zie uit naar je mail!