Mijn meditaties deze week inspireerden mij tot het schrijven van een serie blogs. Als je nieuwsgierig bent naar meditatie en technieken van de mindfulness, ga het dan eens voor jezelf uitproberen. Lukt het je om een minuut in stilte te zitten, je te concentreren op een gevoel of voorwerp? Of poppen er snel allerlei gedachten bij je op? Je kunt verschillende apps downloaden die je helpen bij meditatie, ook op YouTube zijn allerlei filmpjes te vinden. Belangrijk bij jouw zoektocht is dat je die dingen kiest die voor jou belangrijk zijn en waarbij jij je goed voelt. Doe niet wat anderen zeggen dat je moet doen, maar volg je eigen pad.

We leren van elkaar

Vanuit mijn ervaring met yoga, meditatie en mindfulness kan ik je hierin begeleiden. Ik kan je tools geven om meer ontspannen in het leven te staan. Daarbij maak ik gebruik van technieken uit de yoga, mindfulness, meditatie en diverse communicatiemodellen. Zoals jij van mij kunt leren, zo kan ik dat ook weer van jou. Want of je nu docent bent, coach, trainer of student. We kunnen allemaal van elkaar leren. Het pad van meditatie, van bewust en ontspannen leven is oneindig. We kunnen elkaar slechts helpen de goede afslagen te kiezen. En als blijkt dat een afslag even niet bij je past, dan kun je altijd teruglopen, of nog een klein stukje doorlopen, om vervolgens weer op een nieuw pad te komen.

Kies jouw weg

Zo hoop ik met mijn meditatie- en yogalessen jou steeds een stukje bewuster te maken. Van jezelf, van je gevoelens, je lichaam, maar ook van factoren om je heen, die maken dat je je soms wel en soms niet in balans voelt. Dat noem ik de menselijke weg, waarbij je het ene moment jezelf helemaal top voelt en het andere moment even van je stuk wordt gebracht. Yoga en mindfulness helpen je hiermee om te gaan.

Meer informatie over mijn lessen, yoga of mindfulness? Neem dan contact met mij op.